Vanlige spørsmål

Her har vi samlet endel spørsmål når det gjelder lånekort, pinkode osv. Kanskje du finner svar på det du lurer på her? Hvis ikke, ta kontakt med oss.

Dersom du har glemt PIN-koden din kan du enten komme innom oss for å få en ny, eller du kan gjøre det selv her på nettsiden. Når du skal logge inn kan du trykke på knappen «Har du glemt PIN-koden?», og du vil bli guidet gjennom hvordan du resetter PIN-koden.

Husk at du nå også trenger PIN-kode for å låne på automatene våre, og for å benytte deg av f.eks Bookbites.

Bruk lånekortnummeret ditt og PIN-koden din for å logge inn. Du kan bruke din gamle PIN-kode hvis du allerede har opprettet en. Trenger du en PIN-kode? Opprett en bruker å få en, eller kom innom oss, så hjelper vi deg med det.

Klikk på den grønne «Logg på»-knappen øverst til høyre på siden. Skriv inn lånekortnummeret ditt i den øverste boksen og PIN-kode i nederste boksen. Klikk på OK.

OBS! Husk stor N når du taster inn lånekortnummeret, og de påfølgende tegn er sifre, altså nuller, ikke stor O.

Lånekortnummeret er på baksiden av lånekortet ditt, under strekkoden. PIN-koden er fire sifre.

Det er gratis å skaffe lånekort hos. Hvis du allerede har et nasjonalt lånekort kan du ta det med deg, så legger vi det inn i vår lokale database. Da kan du med en gang låne bøker også hos oss. Har du ikke noe lånekort tar du med deg  ID med bilde, så oppretter vi et lånekort for deg. Det nasjonale lånekortet kan brukes som en nøkkel til en masse digitale tilbud. Les mer om det under "Våre tjenester".

Søk

Språkvelger